Onze

diensten

FQM filosofie

Onze diensten voeren we uit aan de hand van de FQM filosofie. Deze filosofie gaat ervan uit dat ieder bedrijf vanuit vier kernvragen zichzelf verder kan ontwikkelen op organisatie, team en individueel aspect. Dit is de Four Question Method (FQM). Bij alle diensten die wij uitvoeren focussen wij hierom op deze Four Question Method. Dit zorgt ervoor dat wij op een persoonlijke manier voor jouw bedrijf een mooi resultaat kunnen bereiken. Hieronder lees je voor welke diensten je onze expertise in kunt zetten.

Assessments

Voor zowel sollicitatieprocedures als ontwikkeltrajecten bieden wij assessments aan de hand van de Four Question Method. Zo krijg je direct toepasbaar inzicht in de talenten en ontwikkelpunten van jouw (toekomstige) medewerkers.

Executive search

Next Step Talent is de verbinding tussen jouw organisatie en de mensen die je zoekt. Wij zoeken, naar aanleiding van wensen en doelen van de organisatie, naar een medewerker die jouw organisatie versterkt.

Human Design Thinking

Ons unieke Human Design Canvas helpt organisaties om verbinding te maken tussen strategie en talent.

Opvolging & Overname

Wij begrijpen dat een bedrijf overdragen aan iemand anders, binnen of buiten de organisatie, niet gemakkelijk is. Hierom bieden wij zowel de eigenaar als de opvolger een mogelijkheid invulling te geven aan deze nieuwe situatie.

Erwin Lennertz

Wil je ook graag meer inzicht krijgen in je talenten?

Talent behouden en ontwikkelen is een belangrijke succesfactor. Neem contact op en krijg inzicht in jouw talenten.

Neem contact op