Assessments

by human design

Assessment

Next Step Talent is een onderscheidende assessment company met de overtuiging dat inzicht in kwaliteiten van mensen een van de belangrijkste kernpilaren is om als organisatie op lange termijn succesvol te zijn. Onze assessments kunnen organisaties helpen van operationeel niveau tot executive posities. Een complete dienstverlener voor jouw organisatie.

Onze NIP geregistreerde psychologen werken vanuit de motivatie om iets toe te voegen aan het individu en de organisatie. Vanuit de onderzoeksvragen die we samen met jouw definiƫren voor het individu of de groep zoeken we in ons brede spectrum aan erkende (COTAN) testmogelijkheden van nationale en internationale testverstrekkers naar het beste resultaat.

Bekijk ons aanbod

Wat krijg je met ons assessment?

  • Testen gespecificeerd op jouw situatie
  • Een gesprek met een psycholoog
  • Het antwoord op maximaal 4 vragen die betrekking hebben op jou
  • Een duidelijk rapport gebaseerd op jouw data en voorkeuren
Erwin Lennertz

Wil je ook graag meer inzicht krijgen in je kwaliteiten?

Mensen ontwikkelen en behouden is een belangrijke succesfactor voor de organisatie. Neem contact op en krijg inzicht in de kwaliteiten van je mensen.

Neem contact met ons op

Cases

Cases
27 juli 2020

Assessments als ontwikkelingstool bij Woningstichting Maasvallei

Zelfontplooiing werd al in 1943 door Maslow bovenaan de menselijke behoefte piramide geplaatst en nu, bijna 80 jaar later, is het ontbreken van doorgroei- en…
Cases
9 december 2019

Hoe behoud je de identiteit van een bedrijf in een tijd van enorme groei?

Morres & Company is een full service marketing- en communicatiebureau dat onlangs een enorme groei heeft meegemaakt. Om dezelfde dienstverlening te kunnen blijven verlenen als…
bekijk alle cases

Bekijk ook:

Executive search

Human Design Canvas

Opvolging & Overname