FQM

Assessment

Compleet en to the point

Onze unieke FQM, Four Questions Method, is maatwerk. Vanuit de intake en de daaruit geformuleerde onderzoeksvragen stellen we een maatwerkprogramma samen zodat de gestelde vragen beantwoord kunnen worden. Deze antwoorden worden in een volledig geschreven, specifiek op de kandidaat toegespitst, rapport vastgelegd. We werken dus niet met standaardrapporten. De aanpak en opbouw van onze manier van rapporteren is wel uniform. Wij zijn compleet, to the point en voor kandidaten herkenbaar! Persoonlijke voorbeelden van de kandidaten komen terug in de rapportage. Dit verhoogt de herkenbaarheid waardoor de acceptatiegraad zeer hoog is bij ons.

FQM zetten we in bij de volgende vraagstukken:

Individueel assessment

Zet een individueel assessment in voor een ontwikkel, loopbaan of selectie vraagstuk. Wij beantwoorden jouw vier vragen over de assessment kandidaat met onze FQM methode.

Team assessment

Welke krachten spelen er in teams? Hoe kunnen teams optimaler samenwerken? Hoe ziet de ideale teamsamenstelling eruit? Hoe kan een team ondersteund worden om nog kwalitatiever samen te werken?

Escape Rooms

Escape rooms zijn fantastische omgevingen om teamgedragingen helder te krijgen samen met onze psychologen. Een setting waarbij de natuurlijke gedragingen van eenieder zichtbaar worden. Vanuit de FQM systematiek kunnen we zo teamvraagstukken analyseren en beantwoorden.

Bekijk ons assessment aanbod

Wat krijg je met ons assessment?

  • Testen gespecificeerd op jouw situatie
  • Een gesprek met een psycholoog
  • Het antwoord op maximaal 4 vragen die betrekking hebben op jou
  • Een duidelijk rapport gebaseerd op jouw data en voorkeuren

Welke FQM-variant is het meest geschikt voor jou?

Doe de test en ontdek welk assessmentsoort het beste bij je past! Of neem contact met ons op. Demi helpt jou graag verder!

Doe de test!Neem contact op

Cases

Cases
9 december 2019

Hoe behoud je de identiteit van een bedrijf in een tijd van enorme groei?

Morres & Company is een full service marketing- en communicatiebureau dat onlangs een enorme groei heeft meegemaakt. Om dezelfde dienstverlening te kunnen blijven verlenen als…
Cases
11 oktober 2019

Het vinden van de juiste werknemer begint bij jezelf leren kennen

ImprovementAtWork is een consultancybureau voor farmaceutische- en biotech bedrijven. Om in de toekomst te kunnen blijven groeien, is het werven van nieuwe talenten noodzakelijk. ImprovementAtWork heeft gekozen…
bekijk alle cases

Bekijk ook:

Nesto

Escape Room