Nesto

Breng de kwaliteiten en ontwikkelpunten van je medewerkers in kaart

Wil je graag op een laagdrempelige, snelle en eenvoudige manier inzicht krijgen in de kwaliteiten van jouw (toekomstige) medewerkers? Nesto is een online testplatform met een grote diversiteit aan professionele testen gerelateerd aan verschillende werkvelden. Hiermee selecteer je beter en breng je de sterke punten en ontwikkelpunten van mensen in kaart. De testen geven je een beeld van de persoon die je tegenover je hebt en bieden je handvaten om het gesprek aan te gaan.

Door Nesto in te zetten kun je eenvoudiger de verbinding maken tussen je strategie en de mensen werkzaam in je organisatie. Nesto is geschikt voor die branches waar veel mensen operationeel werken zoals in facilitaire branches, horeca, logistiek, zorg en uitzendorganisaties. Wij bouwen het testplatform tegen zeer geringe kosten op maat. In jouw eigen huisstijl zodat de herkenbaarheid en gebruikersgraad hoog is. Een echte meerwaarde voor bedrijven die meer over hun eigen collega’s wil weten en hoe ze beter in hun kracht gezet kunnen worden.

Bekijk het Nesto platform

Wat kun je verwachten van Nesto?

Nesto kan de oplossing zijn als het personeelsverloop te hoog is of als medewerkerstevredenheid aandacht verdient. Het geeft een unieke verbinding tussen leidinggevende en medewerker. Een verbinding die door dit testplatform sterker gaat worden en een ander gevoel gaat geven bij de medewerkers. Duurzaam noemen we dat!

  • Laagdrempelig, snel en eenvoudig
  • Inzicht krijgen van je (toekomstige) talenten
  • Regelmatig nieuwe updates en testen
  • Online platform

Nieuwsgierig geworden?

Vraag een vrijblijvende testdemo aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Demo aanvragenNeem contact op

Cases

Cases
27 juli 2020

Assessments als ontwikkelingstool bij Woningstichting Maasvallei

Zelfontplooiing werd al in 1943 door Maslow bovenaan de menselijke behoefte piramide geplaatst en nu, bijna 80 jaar later, is het ontbreken van doorgroei- en…
Cases
9 december 2019

Hoe behoud je de identiteit van een bedrijf in een tijd van enorme groei?

Morres & Company is een full service marketing- en communicatiebureau dat onlangs een enorme groei heeft meegemaakt. Om dezelfde dienstverlening te kunnen blijven verlenen als…
bekijk alle cases

Bekijk ook:

FQM Assessment

Escape Room