Executive

jobs

Vacatures

WIJ WERKEN OP BASIS VAN EXCLUSIVITEIT VOOR U

Wij voeren werving & selectie opdrachten uitsluitend op basis van exclusiviteit uit. Hierdoor zijn wij in staat om te garanderen dat wij we de beste kandidaat voor onze opdrachtgever kunnen vinden. We zijn in staat ons te focussen op de beste kandidaten inclusief die kandidaten die niet direct op zoek zijn naar een andere uitdaging.

Bekijk vacatures

Sta je open voor een nieuwe uitdaging? Scroll dan naar onder om te zien hoe je je bij onze talentenpool aansluit!

vind hier interessante leiderschap functies van onze opdrachtgevers

Onze aanpak is niet uniek maar wel onderscheidend. Wij werken exclusief aan unieke (internationale) vacatures en opdrachten die vanuit toepassing van het Human Design Thinking naar voren komen. Wij hanteren hiervoor onze Next Step Search Methodiek. Indien u een interessante vacature ziet neem dan gerust contact met ons op.

Wij werken momenteel aan de volgende opdrachten:

OP ZOEK NAAR KANDIDATEN

Next Step Talent is steeds op zoek naar authentiek en duurzaam inzetbaar talent. Is dit het moment dat wij samen onderzoeken of je klaar bent voor je volgende uitdaging op HBO- of WO-niveau? Stuur dan via ons e-mailadres (hello@nextsteptalentgroup.com) jouw curriculum vitae met vermelding van functiezwaarte, specialisme, gewenste bedrijfssector(en) en een indicatie van jouw gewenste salaris. Met deze informatie bepalen wij jouw zoekrichting. Hoe stel je een aanspreekbaar CV op als je dat nog nooit gedaan hebt of wanneer dit inmiddels lang geleden is? Ook voor loopbaanbegeleiding ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzoeken jou een e-mailadres en telefoonnummer op te geven dat geschikt is voor vertrouwelijke correspondentie. Indien wij aansluiting zien bij onze opdrachtenportefeuille (gepubliceerd en ongepubliceerd) nemen wij graag contact met jou op voor een persoonlijk gesprek.

CONFIDENTIËLE SEARCH

Vele opdrachten worden low-profile/confidentieel uitgevoerd, met name gevoelige management en directiefuncties. Zaken als discretie en professionaliteit zijn vanzelfsprekend. Daarbij is Next Step Talent gewend aan het uitvoeren van trajecten die gevoelig kunnen liggen en een “low profile” of strategische aanpak nodig hebben. Denk hierbij aan ongepubliceerde trajecten en/of trajecten waarbij met geheimhoudings-verklaringen (NDA’s) gewerkt wordt.

ADVIES OP MAAT

Heb je een positie vacant op directie- of (senior) managementniveau? Zoek je een interim manager voor een verandertraject in jouw organisatie? Of heb je tijdelijke vervanging nodig van een directeur of (senior) manager? Of ben je als (interim) professional zelf toe aan een nieuwe werkomgeving?

Bel ons op 085-2737904 en vraag naar de heer Loek Vandebroek of stuur ons een bericht voor een vrijblijvend advies via hello@nextsteptalentgroup.com .