Opvolging &

Overname

Een zorgvuldig proces om succesvol te zijn

Opvolging en bedrijfsovername zijn ingrijpende processen die impact hebben op het individu en op de organisatie. Next Step Talent is in contact met zowel bedrijven die willen verkopen als met kandidaten die een overname of management buy-in als next step zien. Wij begrijpen vanuit onze natuur dat deze fases zowel voor mens als voor organisatie zorgvuldigheid vragen. Een zorgvuldig proces waarin strategie, toekomstperspectief en de match met kandidaten allen sleutels zijn om succesvol te zijn.

Neem contact op

Wat kun je verwachten?

  • Zorgvuldigheid gegarandeerd
  • Wij nemen jouw zorgen uit handen
  • We onderhouden contact met beide partijen

Waar kunnen wij jou mee helpen?

Opvolging - Ben je eigenaar?

Ben je als eigenaar aan het nadenken om jouw organisatie te verkopen? Wij helpen jou graag. Door middel van ons Human Design Canvas helpen we je door jouw kennis optimaal in te zetten. Samen onderzoeken we hoe de organisatie nu en in de toekomst succesvol kan zijn en blijven in de markt waarin je actief bent. Ons Human Design programma maakt dit proces uniek omdat we hiermee het perfecte profiel voor de next step na de verkoop kunnen bepalen. Door ons grote netwerk op executive niveau is het vinden van de juiste kandidaat ons op het lijf geschreven.

Overname - Ben je kandidaat MBI of overname?

Jij als kandidaat bent wellicht na een mooie carrière toe aan ondernemerschap. Een spannende stap in je leven met veel nieuwe zaken die op je pad komen. Als je deze plannen in je hoofd hebt, maar je bent nog niet zeker of hebt nog veel vragen neem dan gerust contact op. Onze managing partners en founders hebben de persoonlijke ervaring en helpen mensen die vergelijkbare plannen hebben. We kunnen jou helpen door je inzichten te geven in je echte talenten en energiegevers. Kunnen we deze namelijk koppelen aan een organisatie waar deze 100% kunnen worden ingezet is succes het gevolg. Nu investeren in jezelf en in onontdekte talenten helpt je bij deze belangrijke next step. Ons netwerk met bedrijfseigenaren kan zomaar helpen een match te maken tussen kandidaat en verkoper.

Erwin Lennertz

Wil je ook graag meer inzicht krijgen in je talenten?

Talent ontwikkelen en behouden is een belangrijke succesfactor. Neem contact op en krijg inzicht in jouw talenten.

Neem contact op

Cases

Cases
27 juli 2020

Assessments als ontwikkelingstool bij Woningstichting Maasvallei

Zelfontplooiing werd al in 1943 door Maslow bovenaan de menselijke behoefte piramide geplaatst en nu, bijna 80 jaar later, is het ontbreken van doorgroei- en…
Cases
9 december 2019

Hoe behoud je de identiteit van een bedrijf in een tijd van enorme groei?

Morres & Company is een full service marketing- en communicatiebureau dat onlangs een enorme groei heeft meegemaakt. Om dezelfde dienstverlening te kunnen blijven verlenen als…
bekijk alle cases

Bekijk ook:

Assessments

Executive search

Opvolging & Overname