Even voorstellen… Demi Smits

Hallo daar! Ik mag mij via deze weg even aan jullie voorstellen. Ik ben Demi Smits, 22 jaar en heel misschien heb je mij een aantal jaren terug al eens over de social media feed van Next Step Talent voorbij zien komen. Vier jaar geleden kwam ik namelijk voor de eerste keer in aanraking met Next Step Talent. Ik mocht toen mijn derdejaars stage lopen onder leiding van Loek, die mij vroeg inzicht te geven in de huidige markt omtrent assessments. Hierin was het van belang de wensen, behoeften en het huidige gebruikerspatroon van de (potentiële) klant ten opzichte van assessments te onderzoeken, zodat Nesto op een juiste manier in de markt gezet kon worden. Op het moment dat mijn stage begon, was ik naast Loek de enige die voor Next Step Talent werkte. Toen al, in de 6 maanden die ik bij Next Step Talent was, zag ik het bedrijf groeien. De eerste “echte” medewerkster, Claudia Denis, kwam in dienst en het klantenbestand werd steeds iets groter.

 

Na mijn stage sloot ik mijn studie Facility Management af en deed ik hier nog een pre-master marketing achteraan. Toen de zoektocht naar een baan begon, stapte ik weer op Next Step Talent af. Ik wist dat ze geen vacature open hadden staan, maar vroeg hen mij te helpen zoeken naar een baan. Een klein jaar werkte ik bij BCT als procesconsultant, tot ik een belletje van Loek kreeg. Er kwam vacature vrij, en wetende wat ik al wist van Next Step Talent, was het voor mij duidelijk dat dit een super kans zou zijn.
Nu, vier jaar later, ben ik dus terug. Niet meer als stagiaire, maar als Service Manager van Next Step Talent. Niet in een klein kamertje in Valkenburg, maar in een mooi kantoorpand in Maastricht dat uitkijkt over de stad! En niet alleen de nieuwe locatie, maar ook een personeelsuitbreiding en de professionele nieuwe kijk op de producten maken me duidelijk dat in die 4 jaar veel gebeurd is. Next Step Talent heeft veel nieuwe stappen genomen, dat is duidelijk. Ik ben blij dat ook ik nu behoor tot een nieuw genomen stap door Next Step Talent.

Wellicht dat wij elkaar ooit tegen zullen komen? Mij ontmoet je met name wanneer het gaat om alle zaken die zich achter de schermen afspelen, zoals procesbeheersing, CRM, het organiseren van events en inkoop. Daarnaast ben ik bezig met after-sales en het geven van cursussen voor ons online testplatform Nesto.

Ben je benieuwd geworden of heb je nog vragen? mail me dan gerust.

Tot snel!

More Similar Posts

Menu