Executive

consulting

Organisatorisch & leiderschapsgezind zakelijk partnerschap

Executive Consulting

 

Wij zijn ervan overtuigd dat talentmanagement de kern van het succes van onze klanten vormt en het helpen slagen van onze klanten is onze passie.

Wij streven ernaar een vertrouwde adviseur voor onze klanten te zijn. Wij zien elke opdracht als een kans om u te helpen uw organisatiestrategie te realiseren en uw talent voor de toekomst op te bouwen. Het zit in onze kern om met klanten samen te werken voor de lange termijn, en dat betekent dat we ons inzetten om elke keer weer de juiste oplossing te vinden.

We geven om ons werk en zijn er trots op dat we kunnen bijdragen aan het succes van anderen. Wij zijn responsief, betrokken en ontstijgen de eisen van een project om de verwachtingen van onze klant te overtreffen.

Ons aanbod

 

  • Human Design Thinking Canvas
  • Succession Planning workshops
  • Organizational Review                                                   procesontwerp, -implementatie en -uitvoering
  • Talent Review                                                                    procesontwerp, -implementatie en -uitvoering
  • Cultuur                                                                    Wij geloven dat topleiders de organisatorische toon zetten en mensen volgen als ze de kans krijgen om hun cultuur mee te schrijven. Daarom werken we nauw samen met het leiderschapsteam om waarden en gedrag te definiëren die een voorbeeld zijn van succes, toegang tot en opbouw van capaciteit, en om nieuw gevonden waarden te verankeren in de vezel van de organisatie.
    Onze aanpak op maat is gebaseerd op empirisch onderzoek en onze geschiedenis van het helpen van organisaties bij het ontwikkelen en verankeren van culturele transformaties. We zijn gestructureerd – maar niet rigide – flexibel en gericht op duurzaamheid van de organisatie.

Onze aanpak

Meer weten over een van onze andere executive diensten?