Erwin Lennertz

Strategic architect

Erwin Lennertz is Partner en Strategic Architect bij Next Step Talent. Hij is verantwoordelijke voor de ontwikkeling van al onze producten en diensten.

Erwin brengt meer dan 20 jaar als professional ervaring met zich mee naar Next Step Talent. Hij is ondernemer in hart en nieren en leidde zijn eigen consultancy bedrijf van 2008 tot aan zijn sprong richting Singapore in 2015. Hij heeft zeer ruime ervaring in het leiden van teams in tijden van verandering, design van impactvolle leiderschapsprogramma’s en het ontwikkelen van leiders door training, coaching en assessment interventies.

Bij Next Step Talent zet Erwin zijn kennis en ervaring in om een sterk Leadership Development curriculum te bouwen. Deze programma’s zullen zowel voor profit en non-profit ontwikkeld worden en wereldwijd worden ingezet. Zijn internationale en multiculturele ervaring en ervaring als executive consultant, (team)assessor en Leadership Development specialist past heel nauw bij ons Human Design Thinking en draagt significant bij aan ons commitment om onze klantenbasis en klant succes verder te laten groeien.

Contactgegevens

Erwin.lennertz@nextsteptalentgroup.com
+31 6 154 10 372
Linkedin

Maak kennis

Ontmoet ook onze andere teamleden

Bas Blezer

Partner - Change Solutions

Loek Vandebroek

Founder – Executive Solutions

Wendy Renckens

Psycholoog NIP & Lead Nesto