Loek Vandebroek

Founder & Managing partner

Loek is founder van Next Step Talent en Executive Solutions verantwoordelijke. Hij startte zijn bedrijf in 2014 in de overtuiging dat talent ontwikkeling een succes factor is en om zijn opgedane kennis in zijn eerdere loopbaan te delen met anderen.

Ruim 30 jaar ervaring in Finance, Logistics en Human Resources in Medical Devices, Dental en Life Sciences plus zelfstandig ondernemerschap.
Gespecialiseerd in Executive Solutions zoals organisatieadvies aan directeuren en bestuurders, Executive Search & Interim en Executive coaching en bedrijfsopvolging.


Ik heb een sterke achtergrond in het adviseren van bedrijfseigenaren, directies en bestuurders. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het werven en selecteren van talent voor complexe en moeilijk in te vullen senior leidinggevende functies in verschillende culturele omgevingen zowel in profit alsook non-profit organisaties in binnen- en buitenland. Daarnaast verzorg ik Human Design Canvas workshops om klanten te helpen bij het verbinden van hun strategie met kritisch leiderschap en gedragingen binnen de organisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau.

Contactgegevens
loek.vandebroek@nextsteptalentgroup.com
+31 6 53 487 564
LinkedIn

Neem contact op

Maak kennis!

Ontmoet ook onze andere teamleden

Paul Denis

Co-founder

Bas Blezer

Managing Partner

Claudia Denis

Psycholoog NIP